Joined in business
Joined in business

Få en lettere hverdag uden bekymringer for din økonomi og din administration

Du leder en virksomhed for at gøre forretninger. Du vil ikke bruge mere tid end nødvendigt på at administrere, og samtidig skal du ikke bekymre dig for at der ikke er styr på økonomi og administration.

Gør det du er bedst til – og overlad til Opus Optimum det vi er bedst til, nemlig din økonomistyring og din administration.

Opus Optimum tilbyder kunderne en lettere hverdag, hvor de ikke skal bruge tid og energi på administration. Medens du styrer forretningen sikrer vi at din virksomhed har styr på:

Opus Optimums bidrag til virksomheden kan være et kortvarigt projektforløb, så virksomheden bliver bedre til at styre sin økonomi, eller et længerevarende samarbejde. Vi skræddersyr altid samarbejdet, så det passer til virksomhedens behov.

Alt samarbejde med opgavernes form, omfang og pris forhandles individuelt med hver kunde. Grundlaget for samarbejdet er altid en funktions- og opgavebeskrivelse, der aftales med virksomhedens ledelse.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Med base i København tilbyder Opus Optimum rådgivning inden for økonomistyring, værktøjer som effektiviserer din administration, markedsdata lokalt og globalt, samt markedets bedste NPS værktøj