PENTAX Image
PENTAX Image

Referencer

 

Virksomheder nyder godt af Opus Optimums og Peter Hellmans ekspertise

Peter Hellmans ekspertise er til god nytte for mange virksomheder. Her er et udpluk af udtalelser fra virksomheder som har samarbejdet med Peter Hellman og Opus Optimum.

 

Marianne Petersen, Økonomi- og Bygningsdirektør, Det Kongelige Teater

Marianne Petersen

”Peter fik ansvar for at samtlige divisioner i DR fik den nødvendige økonomisupport og samtidig ansvar for at koordinere tiltag på økonomistyringen på tværs af divisioner.

Organisationen var således opbygget, at der både var centrale og decentrale økonomer, og derfor var ledelsesopgaven særdeles udfordrende.

Mit valg til denne stilling faldt på Peter, på grund af hans store viden og indsigt i området, samt at der var stor tillid til at Peter kunne løfte opgaven både fagligt og personligt. Peter levede op til denne tillid helt og fuldt, og han løste opgaven på glimrende vis.
Derefter fik Peter ansvar for tværgående økonomistyringsprojekter og for IT-understøttelsen af økonomiprocesserne og optimering heraf. Styring og kobling til IT er en af Peters store forcer og derfor kom den enhed, der blev sammensat af medarbejdere fra forskellige afdelinger rigtig godt i vej.”

 

Peter Harwith Nielsen, CEO og ejer, Ergolet ApS

Peter Harwith Nielsen ”Peter var min CFO I Ergolet og han blev en meget vigtig spiller under den store udvikling som Ergolet har gennemgået fra 2009 og frem til nu. Peter fik styr på Ergolets budget og regnskab, ikke mindst ved at få implementeret Navision og indført en række nye analyserapporter, og han stod også for opbygningen af Ergolets administrative systemer og procedurer.”

Martin Dinesen, Adm. Direktør / Ejer, Martin Dinesen Byggefirma

Martin Dinesen

”Jeg har lært Peter at kende som en ligetil fyr, som både kan bevæge sig på det strategiske niveau og formår at holde styre styr på alle vigtige detaljer i virksomhedens samlede styring.

Han er let at arbejde sammen med på komplicerede sager, da han hurtigt gennemskuer komplekse problemer og ser en sag fra forskellige perspektiver, så han uden forsinkelser får sagen afsluttet og i drift.

Peter er behagelig at samarbejde med ved hans gode humor og socialt udadvendte væremåde.”

Anders Kern Boje, Underdirektør, DR Nyheder

Anders Jern Boje

“Som økonomichef er Peter meget ansvarsfuld, dygtig og engageret. Han angriber problemerne på en analytisk og struktureret måde, og han har meget stor indsigt i såvel teoretisk som praktisk økonomistyring.

Peter er desuden en problemknuser af rang; der er ikke det problem som Peter ikke kan løse. Peters faglighed er uanfægtelig, hans ledelsesstil åben og ærlig og han udfører altid sine opgaver med stort drive.

Som kollega er Peter meget behagelig og lyttende, og altid god for et godt grin. Han arbejder altid hårdt på at finde frem til konstruktive løsninger som dækker alle involverede parters problemer.”

Christian Behrens, Partner i Konsulentgruppen STRANDGADE

Christian Behrens “Peter has many good qualities. He is strong in the area of financial accounting; he is a great contributor in team/project work and has good people skills. I have had the pleasure of working with Peter in numerous processes, organization and IT projects at DR.”

 

——————————————————————————————————————————————————————–

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.